Volné pracovní místo  PRÁVNÍK/PRÁVNIČKA ODBORU SOCIÁLNÍ PÉČE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 27 250–40 120 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Výkon komplexních právních činností na odboru sociální péče včetně zastupování veřejných zájmů v soudních sporech. V rámci sociálně-právní ochrany dětí rozhoduje ve správním řízení o uložení povinnosti rodičům využít odbornou poradenskou pomoc, o výchovných opatřeních, o uložení pořádkové pokuty rodiči nebo jiné osobě odpovědné za výchovu, o správních deliktech a vede jejich evidenci. Realizuje výkon opatrovníka pro správu jmění dítěte, realizuje výkon kolizního opatrovníka ve složitých řízeních a realizuje výkon práv a povinností spojených s výkonem funkce veřejného opatrovníka, zejména se účastní soudních jednání a jednání u notáře. Poskytuje metodickou pomoc nižším správním úřadům. Tvoří smlouvy související s činností odboru a vede jejich evidenci.
Více informací na webových stránkách: použijte odpovědní formulář v sekci volná pracovní místa.
Zaměstnanecké výhody: Jsou garantovány kolektivní smlouvou úřadu (5 týdnů dovolené, sociální volno, stravenkový paušál, roční příspěvek na vybrané aktivity…), osobní ohodnocení po uplynutí zkušební doby
Hlásit se emailem, telefonicky do 31.5.2024 nebo osobně na Liberecké radnici, číslo dveří 107,105. Výběrové řízení bude probíhat v červnu 2024 (termín bude upřesněn).

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Benefity

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vysokoškolské vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.6.2024
 Zpět